imoteka

Имотека е агенция за недвижими имоти, в която работят над 150 млади, амбициозни и опитни професионалисти. През 2015 г. компанията открива своя първи офис в София и оттогава расте и се развива постоянно. Към момента има 8 офиса в София, 4 офиса във Варна и 3 офиса в Пловдив.

adres

АДРЕС е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г. постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа от офиси на територията на страната, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.

forton

Фортън е водеща консултантска компания в сектора на бизнес имотите и стратегически партньор на Cushman & Wakefield за България. Партньорството им с Cushman & Wakefield допринася за успешната синергия между задълбоченото познаване на местния пазар и международната експертиза.

UniqueEstates

Unique Estates е специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на луксозни имоти. Работи с клиенти в луксозния и корпоративен сегмент, дипломати и чуждестранни граждани.

creditcenter_logo

КредитЦентър е най-големият кредитен консултант в България с над 17-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. Водещата марка в областта на кредитното и застрахователно посредничество и финансовите консултации.

FortonHomes.png

Forton Homes e направлението за жилищни имоти на компанията за бизнес имоти Cushman&Wakefield Forton. Фокусът на Forton Homes е в реализирането на внимателно подбрани проекти ново строителство.

Call Now Button