За нас

Имофонд е компания, която е специализирана в закупуване и продажба на имоти. Основната цел на дружеството е да улесни значително процеса по покупко-продажбата на имот и да работи ефективно в полза на клиента. Всеки етап от сделката се реализира без изчакване, одобрение или отпускане на средства по кредитиране, защото дружеството разполага с наличен собствен капитал.

Компанията е част от  Realto Group.  Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25-годишен опит в сферата на недвижимите имоти.  Дружествата в холдинга  генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от експерти в сектора.

Консултантите ни са доказани висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в сферата. При свързване от клиент, извършваме оглед на място и до 48 часа изготвяме оферта за покупка. Оценката на имота се основава на цялостно пазарно проучване, надеждни данни и обективна статистика. Не се заплащат комисиони, а при нужда от съдействие разполагаме с екип от юристи, които могат да Ви консултират по всички правни въпроси, законови рестрикции и регулации безвъзмездно. Управител на Имофонд е Руслан Маврев, опитен юрист в сферата на недвижимите имоти с над 10-годишен опит. Има завършена магистърска степен по специалност „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

image

Получаваш оферта
до 48 часа

image

Продаваш имота си на пазарна цена

image

Не плащаш
комисиона

С Имофонд предлагаш имота си директно на купувач с налични средства, без да плащаш комисиони. Получаваш оферта до 48 часа, а ние гарантираме, че ще го продадеш на пазарната му цена!

 

Руслан Маврев, Изпълнителен директор
Call Now Button